fbpx
Közélet

Egyetlen jelölt az RMDSZ városi szervezetének elnöki tisztségére

Fotó: RMDSZ

A marosvásárhelyi RMDSZ közzétette a szervezet tisztújítása alkalmával összeállított hivatalos a jelöltlistát.

A tisztújításra először a jelenlegi 9 lakónegyedi RMDSZ körzetben közgyűlés formájában, majd ezt követően a városi szervezet szintjén küldöttgyűlés formájában kerül sor. A körzeti tisztújítások időpontja augusztus 24.

Városi elnökjelölt: Kovács Mihály Levente

A városi küldöttgyűlés megválasztja az elnököt, illetve elfogadja a körzeti közgyűlés alkalmával megválasztott városi választmányi tagok listáját. A városi választmány utólag kiegészül a szervezet korporatív tagjaival, a platformok, valamint a helyi nőszervezet és ifjúsági szervezet Alapszabályzat szerinti képviselőivel.

Nincs verseny a körzeti elnöki székekért sem – 9 lakónegyedi RMDSZ körzet van a városban, amelyek vezetésére kilenc személy vállalkozott.

Vajda György, Körtesi Sándor Gábor, Ötvös Koppány-Bulcsú, Kovács Róbert-Zsolt, Ugron Gábor, Kelemen Attila Márton, Csíki Zsolt, Bíró Csaba Szilveszter, Barabási Attila Csaba

A tisztújító küldöttgyűlés tervezett időpontja 2021. augusztus 24., a körzeti tisztújítások, valamint augusztus 26. a városi küldöttgyűlés esetében – mindkét esetben az aktuális járványhelyzet és a járványügyi szabályok figyelembevételével. (marosvasarhelyiek/közlemény)

Ajánlott bejegyzések

Szülőföldön magyarul: pénteken elkezdődik a támogatások kifizetése

Szász Cs. Emese

Ismét a Somira látogatott a medvecsalád

krakoczi

Heves vita alakult ki a Városi Tanács ülésén szemétügyben

krakoczi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben