fbpx
Koronavírus Kultúra

Oltáskampányt szervez a Vásárhelyi Forgatag

A felhőtlen szórakozás biztosítása érdekében immunizálási kampányt szervez a Vásárhelyi Forgatag.

Az elmúlt időszakban számos kulturális- és sporteseményről maradtunk le, szórakozni csupán otthon, a négy fal között lehetett. Öröm számunkra tehát, hogy idén ismét Vásárhelyi Forgatagot szervezünk. A jelenleg érvényben levő kormányrendelet megköveteli, hogy egy bizonyos létszám fölött oltási igazolványt, negatív PCR-tesztet, antigén-tesztet vagy felgyógyulási igazolást mutassanak fel a résztvevők. A hatosági szabályozásoknak eleget téve a Vásárhelyi Forgatag keretében is lesznek olyan programok (nem minden program), ahol ezekre szükség lesz – írják a szervezők.

Azért, hogy a rendezvényen való részvételnek semmi akadálya ne legyen, a szervezők, három héttel a rendezvény előtt oltáskampányt szerveznek.

Augusztus 5-7. között a Színház téren felállított sátorban oltanak


Csütörtökön, pénteken és szombaton, a Színház téren levő szökőkút mögötti mobil oltóponton várnak minden 18 évet betöltött, de még be nem oltott személyt, akik a Johnson & Johnson gyártmányú, egyadagos védőoltást igényelhetik.

az oltóponton naponta 15 és 19 óra között fogadják az érdeklődőket

Előjegyzés nem szükséges. Az oltásra jelentkezők mindössze egy személyazonossági igazolványt kell felmutassanak. Az oltóponton való tartózkodás idején kötelező a védőmaszk használata.

Ha nem akarsz lemaradni a város legszínesebb forgatagának egyetlen programjáról sem, jelentkezz te is! – bíztatnak a szervezők. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Nőtt a koronavírussal fertőzöttek, de a gyógyultak száma is a megyében

Rákóczi Kinga

Vásárhelyi örmény mesecsatorna indult!

zkadar

Zöld forgatókönyv szerint indulhat a tanév

Rákóczi Kinga
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben