fbpx
Közélet Sport

Ezüstös atléták

A 16 éven aluliaknak rendezett junior III-as döntőn kétszer is a dobogó második fokára állhattak marosvásárhelyi atléták.

Bár Marosvásárhelyen nincs egyetlen, modern borítású atlétika pályája, a marosvásárhelyi Sportlíceum versenyzői mégis eredményesek voltak a Krajován megrendezett ifjúsági országos bajnokságon.

A 100 méteres síkfutásban Jakab Sámuel a legjobb idővel jutott döntőbe, ahol – bár a selejtezőnél jobbat futott – a második helyen ért célba 11,5 tizedmásodperces idővel.

Az aranyérmet a kolozsvári David Alexandru szerezte meg, 11,39-cel.

Jakab Sámuel tagja volt a 4×100 méteres marosvásárhelyi váltónak is, amely szintén a második helyen végzett. A Jakab Sámuel, Mille Dániel, Jakab Apor és Molnár Balázs összetételű váltó 2 tizedmásodperccel maradt el a bajnok CS Olimpia Bukaresttől.

A kétszeres ezüstérmes sportoló nagyon közel volt egy harmadik éremhez is, azonban a 200 méteres síkfutásban mindössze 2 századmásodperccel futott lassabban, mint a bronzérmes, így Jakab Sámuel negyedik lett.

A sportolókat Csepán Gizella edzi. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Uniós pénzből lesz sétálóutca és buszsáv Marosvásárhelyen

krakoczi

Egyelőre a benyújtott kérések mintegy felét dolgozta fel a hivatal

zkadar

Szolgálja az úszást a régi uszoda!

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben