fbpx
Közélet Sport

Jól szerepeltek a marosvásárhelyiek Güdücön

(fotó: FB/Güdüc MTB)

A Gyergyószetmiklóshoz közeli településen megszervezett mountain bike versenyen 6, 30 és 50 km-es távokat rendeztek.

50 km

A leghosszabbik távon Lupuj Noémi a második helyen zárta a nők elitversenyét, míg a férfiaknál Málnási József Attila a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Lemaradása 6 perc körül volt az ezüstérmeshez képest.

Szintén az elitben Kovács Szabolcs, Barabási Tibor Zsolt és Terebesi István egymás után érkeztek be a célba a 8-10. helyeken, viszont korosztályukban, a 19-29 évesek között éppen ez lett a teljes marosvásárhelyi dobogó.

Apa László a 40-49 évesek között a dobogó közvetlen közelében, a negyedik helyen végzett, míg az 50 év fölöttieknél Mircea Gustav (Robike) a második, Fábián Károly a harmadik, Albert Kálmán a negyedik lett.

30 km

Tuzson Ágnes ismét verhetetlennek bizonyult, a marosvásárhelyi versenyző több, mint 4 percet vert a második helyen érkezőre az Open kategóriában.

A férfiaknál Csergedi István a második helyen zárt a 40-49 évesek között, míg az 50+-os korosztályban Sipos Ferenc nyerte a távot. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Még lehet igényelni a sportolói támogatást!

zkadar

Szeptember végére lehet fedett uszodánk

krakoczi

Új vezetője van a Maros megyei Tanfelügyelőségnek

Noémi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben