fbpx
Közélet Sport

A legjobbak között a Ladies!

Megnyerte a Liga2 küzdelmeit a marosvásárhelyi együttes és ezzel kiharcolta szereplését a női labdarúgó I. ligában!

A feljutásért kiírt osztályozón a Mihály Sándor által felkészített hölgyek mindhárom ellenfelüket legyőzték.

Az utolsó – vasárnap rendezett – forduló előtt már biztosak voltak a feljutásban, így a nagyváradi United ellen örömfocival örvendeztették meg szurkolóikat.

A találkozó 2-0-s marosvásárhelyi győzelemmel zárult, a mérkőzés után pedig a Ladies átvehette a második liga megnyeréséért járó trófeát és érmeket.

A feljutást kiharcoló csapat: Tóth Evelin kapus, Nagy Krisztina, Nagy Laura, Tímár Erika, Adorján Szidónia, Krall Tímea, Tamás Tímea, Csóka Antónia, Fekete Andrea, Bíró Enikő, Székely Kincső csapatkapitány, Dávid mária, Egyed Kriszta, Nagy Renáta, Nagy Zsuzsánna, Bereczki Anita, Bereczki Henrietta és Barabási Salomé.

A klub elnöke, Székely András a feljutást követően elmondta:

-„Hosszú út végére értünk és egy újabb út kezdődik előttünk. A székelyudvarhelyi Vasassal kialakított kapcsolatunknak köszönhetően is sikerült kivívni a feljutást, de a legjobbak között is szeretnénk megállni a helyünket. Ehhez viszont partnerekre lesz szükségünk, bár nem lesznek sokkal nagyobb költségek az első ligában, de azért mi kis klub vagyunk, hogy egyedül megbirkózzunk velük. A lányok nagyrésze a Nyárádmenti falvakból valók, felvesszük ott is a kapcsolatot a helyiekkel. De egyelőre ki szeretnénk élvezni ezt a sikert, aztán holnaptól munkába állunk!”

(marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

A bajnokságot befejezték, maradt még a kupa

zkadar

Rendhagyó Múzeumok éjszakája

zkadar

20 óra – 35,19%-os részvételi arány Marosvásárhelyen

krakoczi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben