fbpx
Közélet Sport

Teqball ünnep volt a Week-enden!

A marosvásárhelyi szabadidő központban szervezték a Romanian Teqball Challenger Series második fordulóját.

A versenyt a székelyudvarhelyiek uralták, de marosvásárhelyi éremnek is örülhettünk.

A házigazda Transilvania Teqball team bronzérmes lett ugyanis a férfi páros versenyben.

Kristály Hunor és Szilágyi Arnold a csoportból 2 győzelem és ugyanannyi vereség után, a második helyen jutott tovább, a négy közé jutásért 2-0-ra vertek egy székelyudvarhelyi párost, majd az elődöntőben ugyanilyen arányban alulmaradtak a Lázár – Kovács (Gobék TT) kettőssel szemben.

A bronzéremért viszont a Kristály – Szilágyi párosunk remekül harcolva 2-1-es győzelmet aratott a szintén udvarhelyi Gergely Balázs – Pap Ferenc kettős ellen.

Egyéniben Kristály két győzelemmel és egy vereséggel jutott tovább a csoportjából, ahol a legjobb négy közé jutásért szenvedett vereséget a székelyudvarhelyi Góbék Teqball Team-et képviselő Lázár Zsolttól.

Az elődöntőbe pedig csak székelyudvarhelyi versenyzők jutottak be.

A győzelmet Györgydeák Apor szerezte meg, miután a döntőben 2-0-ra verte Ilyés Szabolcsot. A bronzérem Kovács Tamásnak jutott.

Vegyespárosban mindössze hat duó állt rajthoz, a legjobb négy közé három székelyudvarhelyi és egy marosvásárhelyi kettős került.

Kristály Hunor, Tóth Evelinnel az oldalán az elődöntőben az Ilyés Szabolcs, Lakatos Krisztina kettőstől kapott ki, míg a harmadik helyért újabb kiélezett csatában 2-1-re maradt alul a Lázár Zsolt, Takács Boglárka kettőssel szemben.

Mindhárom versenyszámot a székelyudvarhelyi Góbék Teqball team nyerte:

  • Egyéni: Györgydeák Apor
  • Páros: Györgydeák Apor – Ilyés Szabolcs
  • Vegyespáros: Györgydeák Apor – Miklós Tünde

(marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Olcsóbb lesz a PCR vizsgálat, aznap lesz eredmény

zkadar

Végleges Maros megyei adatok!

zkadar

Soós mindent vitt, csak egy körzetben maradt alul

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben