fbpx
Közélet Sport

Az uszoda elkészült, a beüzemelésére még egy kicsit várni kell!

Befejeződtek a munkálatok a marosvásárhelyi új, olimpiai méretű fedett uszodánál, az utolsó simítások után hamarosan a létesítmény hivatalos ellenőrzése következik.

Ha mindezeket jóváhagyták, akkor is még több, mint egy hónap eltelik, mire üzemképessé válik a létesítmény, ugyanis csak a hivatalos átvételtől számítva lehet a kiegészítő állásokat meghirdetni és közben a szükséges működési engedélyeket beszerezni.

Cosmin Pop, a létesítményt tulajdonló Maros-Muresul Sportklub elnöke érdeklődésünkre elmondta, hogy már csak minimális átalakításokat kell elvégezni, hogy az uszoda megfeleljen az olimpiai előírásoknak és akkor elindulhat az utolsó lépés, a személyzet alkalmazása.

Az uszoda a görkoripályával alkot egységet

Az elnök elmondta, hogy hamarosan nekifognak a 90 fokkal elfordított gyorskorcsolya-pálya aszfaltozásának is, ugyanis az építkezésbe ez is bele volt foglalva, az ovális aszfaltcsík nélkül nem teljes a beruházás.

Cosmin Pop még egy kis türelmet kért az úszósportokat kedvelőktől, ugyanakkor azt is megerősítette, hogy ők is nagyon várják a létesítmény beüzemelését, mert ettől azt remélik, hogy saját bevételt tudnak generálni, amellyel a sportszakosztályokat tudják majd segíteni. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Feléledhet a Marosvásárhelyi Metropolisz Övezet

krakoczi

Köztisztasági jóváhagyás a Közterületektől

zkadar

Kupagyőztes marosvásárhelyi birkózók

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben