fbpx
Egészségügy Megye

Hivatalból vizsgálódott a “Horea” Felügyelőség

Cáfolja a Maros Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség azokat a közösségi oldalakon megjelent információkat, miszerint robbanásveszély lett volna a Marosvásárhelyi Fertőző Klinikán.

A felügyelőség közleményében leszögezi, semmilyen írásos vagy szóbeli felkérést nem kaptak arra vonatkozóan, hogy ilyen jellegű veszélynek lenne kitéve az egészségügyi intézmény.

Tájékoztatásuk szerint, április hetedikén rutinellenőrzéseket végeztek a Maros Megyei Kórház Fertőző Klinikai részlegén, majd május 5-én ugyanabban az intézményben ellenőrizték a tűzvédelmi szabályok betartását, és a felszereléseket.

A vizsgálatok során a felügyelőség képviselői azt tapasztalták, hogy a kórházban a törvénynek megfelelően tárolják és működtetik az oxigénpalackokat. Az intézmény tűzvédelmi rendszere megfelel az előírásoknak.

A „Horea” Felügyelőség hangsúlyozza, az ellenőrzéseket nem kérésre, hanem hivatalból végezték, annak érdekében, hogy megelőzzék az esetleges baleseteket. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Szolgálati lakásokat épít a Studium-Prospero Alapítvány Nyárádszeredában

Noémi

Fokozódik a koronavírus közösségi terjedése

krakoczi

Égszakadás Maros megyében

krakoczi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben