fbpx
Közélet Szociális

Értékes sportszeradomány érkezett

A marosvásárhelyi Bolyai Farkas Középiskola testnevelés katedrája többek között 200 kézi- és kosárlabdával lett gazdagabb.

Ma délelőtt adták át az iskola Tornacsarnokában a Budapesti Műszaki Egyetem, illetve az Egy vérből vagyunk alapítvány képviselői a játékszereket, valamint mezeket, kiegészítőket és egyéb sportfelszereléseket tartalmazó csomagot.

Az adományozók képviseletében Gui Angéla az alapítvány vezetője, valamint az iskolaegykori diákja, a BME testnevelés tanszék igazgatóhelyettese Bartha Zsolt tett rövid látogatást a tanintézményben.

Az adomány megvalósulásában jelentős szerepet vállalt a Bolyai Kollégium Alapítvány.

Bartha Zsolt elmondása szerint az iskola igazgatóival és testnevelőivel folytatott beszélgetésen tovább gondolták az együttműködési lehetőségeket. Szakmai továbbképzések, közös táborok és egyéb kapcsolatok kialakítása szerepel az elképzelések között.

A sportfelszerelésekből jutott más jótékony célokra is, Marosvásárhelyen Pál atya gyermekeinek, illetve Magyarfülpösre a Szivárvány házba is kerültek sportlábbelik.  (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

A Liga 1-ben szerepelhet a marosvásárhelyi férfi kosárlabda

zkadar

“20 éve nem történt semmi” – Soós Zoltán a polgármester-jelöltségről

Noémi

Júniusig helyettesítik a leszerelt játszótéri eszközöket

krakoczi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben