fbpx
Közélet

Repülés – lassan, de visszatérünk

A Marosvásárhelyi Transylvania Repülőtér több járat indulásáról illetve újraindításáról adott tájékoztatást.

Április 22-étől két járat is lesz az egyiptomi Hurghadába. Az egyiket minden csütörtökön Animawings Légitársaság, a másikat április 28-tól szerdánként a tarom üzemelteti.

A távlati tervekben szereplő járatok:

Május 19-vel kezdődően szerdánként és vasárnaponként újraindul a WizzAir Marosvásárhely – London-Luton-i összeköttetése.

Ugyanaz a légitársaság június 1-től, keddenként és szombatonként München – Memmingenbe (Németország) indítja újra járatát, majd június másodikától lehet jegyet foglalni szerdánként és vasárnaponként a budapesti utazásra.

Az Animawings június 8-tól, minden kedden repülőt indít a törökországi Antalyába, június 11-től, péntekenként és hétfőnként ugyanoda a Tarom is indít járatot.

A repülőtér vezetősége újabb úticélokat ígér a közeljövőben.

Jelenleg a marosvásárhelyi Transylvania repülőtérről  csak Németországba lehet repülni, szombatonként Memmingenbe és vissza, illetve szerdánként és vasárnaponként Dortmundba és vissza. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

5 millió lejt hagyott jóvá a Maros megyei tanács egészségügyi beruházásokra

Noémi

Fedett, fűtött teraszokat üzemeltethetnek a vendéglők Marosvásárhelyen

krakoczi

November 27-ig még látogatható Duha László kiállítása

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben