fbpx
Koronavírus Kultúra

Elmaradnak a színházi előadások

Fotó: Bereczky Sándor

Tekintettel arra, hogy Marosvásárhelyen az ezer főre eső koronavírusos fertőzések száma meghaladta a 3 ezrelékes határt, a hatályba lépő intézkedések betartása érdekében, valamint a színház további tevékenységének biztonságáért a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház meghirdetett előadásai 2021. március 28-ától kezdődően a következő rendelkezésekig elmaradnak.

a jegyek visszaválthatók

Az erre a periódusra lemondott előadásokra váltott belépők írásbeli igénylés és a megvásárolt jegyek felmutatásával 2021. március 30-ai határidővel visszaválthatók, vagy előzetes helyfoglalással felhasználhatók az idei évad végéig bármely előadás alkalmával.

Az online vásárolt jegyek esetében a kérvényt és a kérvényhez csatolt megvásárolt jegyet – fotózott vagy szkennelt formában – a secretariat@teatrunational.ro címre lehet benyújtani. A jegypénztárnál vásárolt jegyek értéke személyesen, a színház jegypénztárában, hétköznapokon 11:00-18:00 óra között igényelhető vissza.

a színészek folytatják a munkát

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház színészei biztonsgágos körülmények közt, az előírt szabályoknak megfelelően továbbra is folytatják alkotómunkájukat.

A színház a közönséget érintő mindennemű változásról online felületein is értesíti Nézőit. A színház tevékenységét érintő legfrissebb információk a színház holnapján (www.nemzetiszinhaz.ro) valamint Facebook oldalán (www.facebook.com/tompamiklos) elérhetők. (közlemény)

Ajánlott bejegyzések

Szigorú szabályok az orvosin

krakoczi

Majdnem kétszer annyi ágy

zkadar

Elmarad a Vásárhelyi Forgatag

krakoczi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben