fbpx
Gazdaság Koronavírus Kultúra

Mellékrendezvények nélkül tartják meg az I. Húsvéti vásárt

A járványhelyzet alakulása miatt kénytelenek lemondani a hétvégi vásár kulturális programjairól – tájékoztatták portálunkat a rendezvény szervezői.

A vásár időpontja és helyszíne VÁLTOZATLAN marad!

A vásár pénteken (március 26-án) 13 órakor nyitja meg kapuit az érdeklődők előtt. Vasárnapig, közel 40 kézműves portékáit találják meg a marosvásárhelyi várban.

Az utóbbi napokban a fertőzöttségi ráta Marosvásárhelyen is jelentősen megugrott. Annak ellenére, hogy több hetes készülődés és tervezés előzte meg a rendezvényt, a kialakult helyzet miatt nem valósítható meg a programok biztonságos lebonyolítása.

Elnézését és megértését kérjük mindazoknak, akik már a hét elejétől regisztráltak a különböző programokra. Mind a vásár után érdeklődőknek, mind pedig nekünk, szervezőknek, az volt a vágyunk, hogy egy nehéz év után újra közösen kikapcsolódjunk, felszabaduljunk és együtt hangolódjunk az ünnepre. Azonban a rendezvény elsődleges szempontja mindig is a biztonság volt és az is maradt.

Fontos, hogy mindent megtegyünk egészségünk megőrzése érdekében, ezért arra kérjük a vásár látogatóit, hogy tartsák be a járványügyi szabályokat. Viseljenek maszkot, fertőtlenítsék rendszeresen a kezüket és tartsák be a szükséges távolságot a vásár területén.” – írják a szervezők

Ugyanakkor ne felejtsék el jól érezni magukat!

Egy jobb és szabadabb időszak reményében, bízunk benne, hogy lesz még ennél sokkal színesebb a tavasz.

Lesz tehát húsvéti vásár, csak szerényebb körülmények között. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Péter Ferenc: Örkényt és Caragialet is megihletné a mai romániai helyzet

Balogh Katalin

Továbbra is kötelező a szabadtéri maszkviselés

krakoczi

Maros megyében is készülődnek a koronavírus elleni oltásra

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben