fbpx
Közélet Közigazgatás Sport

Folytatódhat a fedett jégpálya korszerűsítése

Immár 13 éve annak, hogy Marosvásárhelyen elkezdődtek a Ligetben található műjégpálya befedési és korszerűsítési munkálatait. A megvalósítás mindeddig 70-os szinten áll, 2013-ban ugyanis leálltak. Azóta, a már elvégzett munkálatok is évülnek, helyenként azokat is javítani kell. Most újabb esély van a befejezésre.

Soós Zoltán polgármester mai sajtótájékoztatóján közölte, folytatódhatnak a munkálatok.

Egyeztettünk és abban állapodtunk meg Novák Károly Eduárd miniszter úrral, hogy lemondunk a Ligetben található műjégpálya alatti telek ügykezelési jogáról, annak érdekében, hogy a Regionális fejlesztési és közigazgatási minisztérium az Országos Befektetési Vállalaton (CNI) keresztül befejezhesse a kivitelezést, és végre elkészülhessen a létesítmény. Kérni fogjuk, hogy a munkálatok befejeztével a telek és az építmény is a Városháza tulajdonába kerüljön – fogalmazott Marosvásárhely polgármestere.

A városvezető ugyanakkor elmondta, az Ifjúsági és sportminisztérium részéről határozott ígéret van arra vonatkozóan, hogy a Sportcsarnok is Marosvásárhely megyei jogú város tulajdonába kerül. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Ezüstérem az asztalitenisz OB-n!

zkadar

Dorin Florea: – “Idiótákkal és politikai bohócokkal vagyok körbevéve!”

zkadar

Lebontották a “ballont”. Jogosan? Hogyan tovább?

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben