fbpx
Egészségügy Koronavírus

A megyében 1, Marosvásárhelyen 2 ezrelék alatti a COVID – 19 betegek aránya

Egy ezrelék alatti, 0,99 a koronavírus – fertőzöttek aránya Maros megyében. Marosvásárhelyen 1 egész 75 ezrelék a ráta – derül ki a Közegészségügyi Igazgatóság adataiból. 

A megyeszékhelyen egyelőre marad a sárga forgatókönyv szerinti oktatás, azaz a tanintézmények a kisiskolásokat és végzősöket fogadják, a többiek digitális rendszerben tanulnak továbbra is.

Mezőbodonban csökkent, Székelyvéckén nőtt a fertőzöttek száma

A tegnap közzétett jelentés szerint a megye területén Székelyvéckéről származik a legtöbb COVID – 19 beteg,  és vörösből – sárga besorolásba került Mezőbodon, ahol múlt héten még 8 ezrelék feletti értéket jegyeztek. Jelenleg 14 napos bontásban, ezer lakosra 2,44 beteg jut. 

Vasárnap déltől hétfő délig Maros megyében 31 koronavírussal fertőzött beteget azonosítottak, így a járvány kezdete óta a betegek száma 17. 996-ra emelkedett. A Közegészségügy adatai szerint hétfő délig 16.804-en meggyógyultak. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Pénteken kezdődik az oltási kampány második szakasza

krakoczi

Órarend szerint járhatnak vásárolni a 65 éven felüliek

krakoczi

Maros megyei helyzetkép – március 17. 12 óra

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben