fbpx
Életmód Kultúra Megye

Szerveződik az I. Húsvéti Vásár

Új rendezvénnyel bővítené a marosvásárhelyi események palettáját, Húsvéti Vásárt szervez a Parapács Egyesület.

A rendezvény célja, hogy a Maros megyei kulturális értékeket, hagyományokat felelevenítse, és a helyi hagyományos termelőknek, illetve kézműveseknek teret adjon termékeik értékesítésére, népszerűsítésére és marosvásárhelyi jelenlétük megerősítésére.

az I. Húsvéti Vásár időpontja 2021. március 26-28.

A szervezők közleménye szerint igyekeznek megszólítani több marosvásárhelyi civil szervezetet, kulturális intézményt, hogy csatlakozzanak partnerként a kezdeményezésükhöz, ezáltal is bővítve a rendezvény programkínálatát.

A kirakodó vásár mellett kézműves foglalkozások, kisebb koncertek, előadások, kóstolók színesítenék a programot.

helyszín: a Marosvásárhelyi Vár területe.

A Parapács Egyesület felhívást intéz a Maros megyei termelőkhöz, a megyében alkotó kézművesekhez, hogy jelentkezzenek a vásárra. A rendezvény weboldalán, a husvetivasar.ro oldalon megtalálható űrlap kitöltésével lehet jelentkezni február 22-éig.

Amennyiben a járványhelyzet ezt lehetővé teszi, a rendezvény megnyitójára március 26-án kerül sor. A vásár minden nap 21 óráig lesz nyitva. (marosvasarhelyiek.ro/közlemény)

Ajánlott bejegyzések

Új díjat alapított a Látó szépirodalmi folyóirat

Rákóczi Kinga

Elkezdődött az eurovíziós közönségszavazás. Küldjük Vizit az élő showba!

Szász Cs. Emese

Negyedmillió látogatója volt idén az állatkertnek

Rákóczi Kinga
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben