fbpx
Környezetvédelem Közélet

Közösségként „megszelídíteni” a forgalmat!

A Marosszéki Közösségi Alapítvány új honlappal szeretne pozitív változást elérni a közlekedésben Marosvásárhelyen.

A MuresMobil.ro platform a fenntartható mobilitás elveit veszi figyelembe, kettős célt szolgál.

Itt egy helyen lesznek megtalálhatók a forgalomcsillapítási kezdeményezések, illetve civileket vonzana a kerékpáros infrastruktúrát és gyalogos övezeteket értintő városfejlesztési projektek alakításába.

A MuresMobil kezdeményezés legfőbb célja, hogy minél hamarabb kiépüljön a kerékpáros, gyalogos infrastruktúra Marosvásárhelyen. A honlap lehetőséget nyújt további figyelemfelkeltő, tudatosító kampányok, biciklis közlekedési oktatóprogramok, városi fenntartható mobilitási mikró projektek, szakmai fórumok szervezésére és konkrét tárgyalások kezdeményezése a döntéshozókkal.

Önkéntesként, tagként vagy támogatóként?

Három féle képpen lehet csatlakozni a MuresMobil-hoz.

Az önkénteseket a kiválasztott projekttel kapcsolatosan a szervezők tájékoztatják. A tagok, illetve a támogatók különböző támogatási csomagok közül választhatnak. Ez nem csak megkönnyíti a Közösségi Alapítvány munkáját, hanem a szervezet meg tudja őrizni függetlenségét.

További részleteket a https://muresmobil.ro/hu/muresonbike-2/ holnapon találhatnak. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Ludovic Orban – életbevágóan fontos Románia számára, hogy beiktassunk egy legitim kormányt!

Noémi

Indul a második Mikulásbusz

Rákóczi Kinga

Marcel Ciolacu: Romániában soha nem lesz Székelyföld, nem adja el senki Erdélyt és nem lesznek elmozdítva az országhatárok

Rákóczi Kinga
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben