fbpx
Közélet Kultúra

Pénteken visszatérhetnek a nézők az Arielbe

Hosszú szünet után játszik ismét közönség előtt az ifjúsági és gyermekszínház.

Január 15-én, pénteken a Vándor Miska című előadással térnek vissza a nagyérdemű elé. Az előadás 18 órakor kezdődik, de a jegyek száma korlátozott, így előzetes helyfoglalás szükséges.

Ehhez a következő telefonszámot kell hívni, naponta 9-13 óra között: 0740 566454.

Az előadás helyszíne az Ariel Színház Nyomda utcai nagyterme lesz, ahova maszkkal, a bejáratnál történő érintésmentes lázmérés és kézfertőtlenítés után lehet majd belépni.

A színház arra kéri a közönséget, hogy legalább 10-15 perccel kezdés előtt érkezzen a bejárathoz, illetve, hogy az előadás végén fokozatosan, az esetleges torlódást megelőzve hagyja el a termet. A 6 év alatti gyerekeknek a maszk viselése nem kötelező.

Január 17., vasárnap 10:00 – 22:00 között viszont egyelőre ismét online lesz elérhető a Tűzmadár című előadás.

Erre a darabra online lehet jegyet váltani, a színház honlapján, a Műsor/naptár menüpontot megnyitva, a JEGYVÁSÁRLÁS címkére kattintva.

A vásárláshoz szükséges link az előadás Facebook eseményében is megtalálható, az Ariel Színház Facebook oldalán.

Péntekenként továbbra is ingyenesen követhető a Matyi és barátai című bábos videósorozat egy-egy újabb epizódja, az Ariel Színház Facebook oldalán. A teljes sorozat a következő linken érhető el: https://www.facebook.com/watch/836710049751952/836848053802197    (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Kovács Mihály Levente, a Marosvásárhelyi RMDSZ megbízott elnöke

krakoczi

Segítség a kis- és középvállalkozásoknak

krakoczi

Iskolabuszok a marosvásárhelyi kisiskolások számára

Noémi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben