fbpx
Közélet Uncategorized

Kiegészültek a bizottságok és az iskolai vezetőtanácsok!

Közlekedési illetve helyi közrendészeti szakbizottságot kellett kialakítani a város részéről, illetve meg kellett határozni azon személyek kilétét, akik a helyi önkormányzatot a Városi Sportklubban, illetve két iskola vezetőtanácsában kapnak helyet.

Mindegyik szavazás titkos volt, ugyanis az eredetileg javasolt személyek mellé, Moldovan Călin Pro-Romániás tanácsos beajánlotta saját magát és párttársát, Maior Claudiu tanácsost, volt polgármesteri tanácsost.

Minden bizottság és vezetőtanács az eredetileg javasolt összetételben – elsöprő többséggel – alakul meg, a titkos szavazáson szinte mindegyik pontban a két említett tanácsos – Moldovan és Maior -negatív véleményezést kapott.

A bizottságok és igazgatótanácsi tagok:

A marosvásárhelyi közlekedési szakbizottság tagjai: Pápai László Zsolt, Pescar Radu, György Alexandru, Iszlai Tamás, Venczi Vidor János és Kelemen Márton. Maior Sergiu 17 nem szavazatot kapott.

A helyi közrendészeti szakbizottság a következő összetételben alakul meg: Venczi-Vidor János, Pápai László Zsolt és György Alexandru.

A marosvásárhelyi Városi Sportklub igazgatótanácsában a helyi önkormányzat képviselői a következők lesznek: Jakab István, Frunda Csenge, Papuc Sergiu, György Alexandru és Kelemen Márton.

Az Alexandru Papiu Ilarian Főgimnázium és az Unirea Főgimnázium igazgatótanácsába a Marosvásárhelyi Helyi Tanács képviselőiként a következőket szavazták meg: Pápai László Zsolt, Molnár Ervin és Papuc Sergiu, illetve Papuc Sergiu, Voicu Bogdan és Suciu Horatiu.  (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Támogatja népszavazás kiírását a megyei RMDSZ

Rákóczi Kinga

Aranyérmet birkózott!

zkadar

Ezüstfenyő díjban részesült dr. Ianoși Edith

Rákóczi Kinga
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben