fbpx
Sport

Labdarúgás III. Liga: Vége is, meg nem is idénre.

Elméletileg a 2020-as naptári esztendő utolsó fordulóját rendezték a hazai foci harmadik vonalban, azonban a koronavírus-fertőzések nyomán elhalasztott találkozók közül megpróbálnak párat bepótolni.

Maros megye két együttese közel hasonló mutatóval zárt.

Miután egy héttel ezelőtt végetért az „odavágó”, a hétvégén még egy fordulót előrehoztak tavaszról. Ebben Nyárádtő zsinórban második idegenbeli döntetlenjét érte el, gól nélkül zárták a vajdahunyadi SK otthonában megrendezett mérkőzést.

A szászrégeni Lendület (Avantul) Alsógáldon kellett volna pályára lépjen a hétvégén, azonban a Fehér megyei együttesben felütötte a fejét a fertőzés, ezért halasztást kértek. A mérkőzést november 22-én pótolják.

Az újonc Nyárádtő mutatói: 10 mérkőzés, 5 győzelem, 2 döntetlen, 3 vereség, 17 pont -2-es gólarány.

Szászrégen egy döntetlennel és egy ponttal van lemaradva megyei riválisa mögött, viszont, ha legalább döntetlent ér el az elhalasztott mérkőzésen, akkor megelőzi Nyárádtőt, ugyanis gólaránya +8.

A két csapat a 3., illetve a 4. helyet foglalja el a táblázatban, melyet az Unirea Dézs vezet 25 ponttal. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Előszőr győzött az idényben a VSK teremfocicsapata

zkadar

Fényes érmek, jó eredmények a duatlon országos bajnokságon!

zkadar

Több tízen szaladással emlékeztek Klosz Péterre

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben