fbpx
Koronavírus Megye Tanügy

Segélyvonal szülőknek, diákoknak

Holnaptól telefonos segélyszolgálatot indítanak szülők és diákok számára. A Maros Megyei Tanfelügyelőség közleménye szerint, a Megyei Erőforrás és Nevelési Tanácsadó Központ szakembereitől segítséget kérhetnek a helyzet okozta lelki válság kezelésében.

Ezzel egy időben a központ online képzést szervez osztályfőnökök és szülők számára, amelyen az oktatás kapcsán felmerülő problémákra javasolnak megoldást.

Zöldvonal: 0800 67 20 31

A Tanügyminisztérium ugyanakkor minden tanár számára lehetőséget teremt arra, hogy elsajátítsák a szaktantárgyaik online – tanításának a módszereit. Monica Anisie felkérte a tanárokat, és a szülőket, hogy az educatiacontinua.edu.ro oldalon kövessék a fejleményeket. Ezen a portálon teszik közzé a segéd-tananyagot és az online tanításra való átállás módszertanát.

A hozzávetőleg 1 órás képzéseket az oktatásügyi minisztérium YouTube csatornáján és Facebook oldalán közvetítik, hétköznapokon 15 órai kezdettel. Ma (november 12) Román Nyelv és Irodalom oktatásról esik szó. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

FIGYELEM! Mától még szigorúbb a kijárási tilalom!

zkadar

Online ügyintézés a Maros Megyei Tanácsnál

krakoczi

Kötelező online oktatás megfelelő feltételek nélkül

krakoczi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben