fbpx
Koronavírus Kultúra Szociális

A Város hangja segít

Adománygyűjtő koncertet szervez a Divers egyesület a Meleg ételt a rászorulóknak program támogatására.

Az egyesület vezetője, Koreck Mária arra hívja fel a figyelmet, hogy rendkívüli nehézségekkel néz szembe otthonunk, Marosvásárhely. A járványügyi intézkedések miatt idősek, kiskeresetűek, bevétel nélkül maradt családok, egyedülálló szülők küzdenek azért, hogy meglegyen a napi betevő.

Van, ahol egyre többször kell szembenézni azzal, hogy üres az asztal.

Ezek a nehéz helyzetek egymásra figyeléssel, közösségi szervezéssel, segítséggel enyhíthetőek, kezelhetőek – mondja Koreck Mária.

A Divers Egyesület a legelesettebbek számára kezdeményezte a Város segít – Meleg ételt a rászorulóknak programot, amely által ingyenes meleg ételt biztosít.

Az online adománygyűjtő koncert által Pethő Rebeka és Pethő Csaba fiatal tehetséges marosvásárhelyi művészek szeretnének minden marosvásárhelyi lakosnak örömöt szerezni, miközben felkérik őket, hogy támogassák a programot itt

Az esemény a Szegények világnapján, november 15-én, 20.00 órakor lesz megtekinthető az Erdély TV-ben, valamint a Divers Egyesület Facebook és YouTube oldalán.

A projekt a Civil Társadalom Fejlesztéséért Alapítvány (www.inovarecivica.fdsc.ro) Polgári Innováció Alapjának pénzügyi támogatásával valósult meg. A 2020-as projektpályázatot az Enel Romania támogatásával indították el.

A koncert támogatója az Erdély TV és a Marosvásárhelyi Kultúrpalota.

Ajánlott bejegyzések

Nem nyitott a Weekend, de tele volt

Karessz

Lesz Forgatag 2020 (egyelőre)!

zkadar

A koronavírus-fertőzés 5. Maros megyei halálos áldozata

krakoczi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben