fbpx
Közélet Szociális

Hivatásos családpótló gondozókat keresnek!

A Maros megyei Szociális és Gyermekvédelmi Igazgatóság, Európai Uniós projekt keretében keresi az erre alkalmas személyeket.

Olyanok jelentkezését várják, akik szívesen nevelnének két 0-7 év közötti gyermeket. A feltételek között szerepel: hogy legyen gyereknevelésben jártas, családos és egészséges, illetve rendelkezzenek egy megfelelő méretű saját lakással.

Aki szeretne hivatásos családpótló gyerekgondozó lenni, az Igazgatóság székhelyén, Marosvásárhelyen a Trébely utca 7 szám alatt, a C épület első emeletének 20-as szobájában, valamint a 0265/213 521-es és a 0729 499903-as telefonszámon érdeklődhet további információkról.

A kiválasztott személyek számára az intézmény ingyenesen biztosítja a szakszerű felkészítést. Csak a képzést befejezőket alkalmazhatják a hivatásos családpótló gondozóként és ezt követően helyezhetik el a gyerekeket náluk. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

A változás tőlünk függ

krakoczi

Marosvásárhelyi sikerek az év első MTB versenyén

zkadar

Idén elmarad a Székely vágta és a Marosszéki Lófuttatás is!

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben