fbpx
Közélet

Leállítja a kampány ideje alatt megkezdett munkákat az új polgármester

fotó: Soós Zoltán FB oldala

Soós Zoltán, Marosvásárhely megválasztott elöljárója úgy döntött, hogy 30 napra elrendeli a helyhatósági választási kampány ideje alatt megkezdett javítási és beruházási munkálatok felfüggesztését.

Ez alól kivételt csak a nemzetközi finanszírozású projektek és a már folyamatban lévő szerződések képeznek.

A polgármester szerint azért volt szükség az intézkedésre, hogy leellenőrizzék ezen munkálatokat. A következő napokban pedig áttekintik az önkormányzat összes, folyamatban lévő, infrastrukturális beruházásokra vonatkozó szerződését.

Találkozott a prefektussal is.

Soós Zoltán, előszőr találkozott polgármesterként Mara Togănellel. A megbeszélésen kiemelték, hogy a városlakók érdekében rendkívül fontos az önkormányzat projektjeinek támogatása, és hogy nagyon jó legyen az együttműködés a prefektúra, a megye és a város adminisztrációja között.

Ugyanakkor azért is fontos az együttműködés, mert a járvány további kihívások elé állítja az intézményeket – hangsúlyozta Soós.

Marosvásárhely elöljárója a napokban egyeztet Péter Ferenc megyei tanácselnökkel is, akit pénteken iktatnak hivatalába. (marosvásárhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Ismét lehet használni mindkét korcsolyapályát Marosvásárhelyen

László Portik

Egy maroknyi ember valóban meg tudja változtatni a „világot” – interjú Kelemen Atilla Márton városi tanácsosjelölttel

krakoczi

A szülők véleményére is kíváncsi a Tanügy-minisztérium

krakoczi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben