fbpx
Közélet Sport

Bezár az „ócska”, nyitva marad az uszoda

A „Mircea Birau” fedett uszodába kizárólag a versenysportolókat engedik be.

A Marosvásárhelyi Helyi Vészhelyzet Bizottság mai ülésén két kérdésben határoztak. Az egyik, hogy járványmegelőzési intézkedésként ideiglenesen bezárják az „Ócskapiacot”. Ugyanis az új koronavírussal megfertőződött személyek száma rendkívül megnövekedett az utóbbi napokban.

Nyitva marad viszont a fedett uszoda. A sportlétesítményt viszont kizárólag a leigazolt sportolók használhatják.

Eddig két sportklub kapott engedélyt a használatra, a Városi Sportklub illetve a Partizan, valamint ott eddzenek a Pitesti sportklubhoz leigazolt marosvásárhelyi úszók, de a marosvásárhelyi Iskolás Sportklub úszószakosztálya is benyújtotta igényét a használatra.

Jelenleg szigorú előírások szerint használják a létesítményt, egyszerre legtöbb 10 sportoló mehet be egy edzővel. Mindannyian maszkkal mennek egészen a medencéig és csak a vízbeugrás előtt vehetik azt le.

Az “Ócsakpaicot” előbb idén márciusban zárták be ideiglenes jelleggel, majd szeptember 13-án nyitott újra.(marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Utánpótlássport – mikortól?

zkadar

Az igazság és a tisztelet a legfontosabb – villáminterjú Venci Vidor Jánossal

krakoczi

Legyen pénz, legyen rend, legyen élet!

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben