fbpx
Közélet Sport

Két arany a felnőttek birkózó OB-án – lehetett volna több is

Racotan Tudor – ISK

Több sportolót a járvány akadályozott meg abban, hogy megjelenjen Resicabányán.

A szigorú járványügyi előírások betartásával rendezték meg a hétvégén a felnőtt birkózók országos bajnokságát, ahol Marosvásárhelyt a megszokott népes csapat helyett csak néhány sportoló képviselte, de mindannyian érmet szereztek.

A két klubba – Iskolás Sport Klub és Városi Sport Klubba tömörülő sportolók közül Racoțan Tudor (ISK) és Popescu Rareș (VSK) állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára: előbbi a 86, utóbbi a 92 kg-osok súlycsoportjában nem talált legyőzőre.

Nyulas Előd ezüstérmes lett a 70 kilósok között, míg Gombos Erik bronzérmes az 57 kilósok között. Mindketten az ISK színeit képviselték.

A Városi Sportklub színeiben Podar Cosmin a 125 kilógrammosok mezőnyében szintén ezüstérmet szerzett.  

Több, mint húsz csapat állt rajthoz, a két hiányos marosvásárhelyi együttes az 5. (ISK) illetve a 6. (VSK) helyet foglalták el.  

Több marosvásárhelyi birkózónak nem járt még le még a karanténkötelezettsége, de van olyan sportoló, aki azért nem jött haza Németországból az országos bajnokságra, mert visszautazásakor két hétre karanténba kellett volna vonulnia, ezt viszont a munkahelyi kötelezettségei miatt nem vállalta.

A sportolókat mindkét klubban Gyarmati Ferenc, Fazakas Csaba és Vlad Dragos készíti fel. (marosvasarhelyiek.ro)

Popescu Rares – VSK

Ajánlott bejegyzések

Sakkverseny Nagyváradon -marosvásárhelyi részvétellel

zkadar

Szavazás. Figyeljünk a részletekre!

krakoczi

Online választási kampány

krakoczi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben