fbpx
Koronavírus Kultúra Megye

Felfüggesztette tevékenységét a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház

Fotó: FB

Az intézmény közleménye szerint az intézkedés ideiglenes jellegű, a vezetőség azért döntött így, mert a színházban koronavírus-fertőzés gyanúja merült fel.

A Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata már hétfőn bejelentette Facebook-oldalán, hogy elővigyázatosságból lemondják a hétfő és kedd esti Abszint című előadást. Mint írták, a szükséges teszteket elvégezték és egyelőre várják az eredményeket.

Az intézmény közleményében hangsúlyozza: a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház prioritásának tekinti nézői és alkalmazottai egészségét és biztonságát. Az épület teljes területét fertőtlenítették, ám a színház vezetőségének döntése értelmében október 6-ai kezdettel, a helyzet megoldásáig közönség előtti tevékenységüket ideiglenesen felfüggesztik. Az elmaradó előadásokat új időpontban tűzik műsorra, a megvásárolt jegyek érvényesek maradnak, illetve kérésre a jegyek ára október folyamán visszaigényelhető.

Ajánlott bejegyzések

Megemlékezést tartanak Marosvásárhelyen az 1956-os forradalom és szabadságharc hőseinek tiszteletére

Noémi

Marosvásárhelyre látogat Szijjártó Péter

krakoczi

Megválasztották a Maros Megyei Tanács alelnökeit

krakoczi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben