fbpx
Koronavírus Közélet Választás 2020

Karantén-kötelezettség nélkül utazhatnak vissza Magyarországra azok, akik hazajönnek szavazni

Részt vehetnek a romániai helyhatósági választásokon a Magyarországon élő, kettős állampolgársággal rendelkező személyekek – erről döntött a magyarországi Operatív Törzs.

Karantén-kötelezettség nélkül utazhatnak vissza Magyarországra azok, akik hazajönnek szavazni

❗️ Karantén-kötelezettség nélkül utazhatnak vissza Magyarországra azok, akik hazajönnek szavazni! Ezt az RMDSZ kérte, és a magyarországi Operatív Törzs hagyta jóvá. A hazautazók bármelyik magyar-román határátkelőhelyen vasárnap reggel 8 óra és hétfő reggel 9 óra között korlátozások nélkül beléphetnek Magyarországra. A választáson való részvételt visszautazáskor mindössze a személyi igazolványon lévő kisméretű matricával (VOTAT) kell igazolniuk.

Publicată de RMDSZ pe Vineri, 25 septembrie 2020

A választáson való részvételt a visszautazáskor a személyi igazolványon lévő kisméretű VOTAT matricával kell igazolniuk. Menczer Tamás, Magyarország Külgazdasági és Külügyminisztériumának államtitkára számolt be erről közösségi oldalán. Elmondta: a kettős állampolgárok, a román állampolgársággal rendelkező személyek, akiknek állandó magyarországi tartózkodási joguk van, illetve a velük utazó kiskorú gyermekek bármely magyar-román határátkelőhelyen vasárnap reggel 8 órától hétfő reggel 9 óráig korlátozások nélkül beléphetnek Magyarországra.

Ajánlott bejegyzések

Polgári egység napjává neveznék ki augusztus 10-et

Noémi

Kelemen Hunor: “meg kell őrizni a tanácselnöki tisztséget”

krakoczi

Maros megyében tovább nőtt a koronavírussal fertőzöttek, de a gyógyultak száma is

krakoczi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben