fbpx
Gazdaság Közélet Választás 2020

Gyerekeinknek érdemes egy jobb világot hátrahagyni – interjú Iszlai Tamás tanácsosjelölttel

36 éves, református, házas, 2 gyerek édesapja

Mi a szakterülete?

Építész és urbanisztikai szakember


Miért választotta ezt a szakmát?

Nagyapám ács, édesapám építőmérnök. Én ezen a vonalon haladtam tovább. Gyerekkoromban már eléggé kikristályosodott, hogy építész szeretnék lenni.16 évesen már konkrétan tudtam hogy ezzel szeretnék foglalkozni felnőttként. A Kolozsvári Műszaki Egyetemnek nem egyszerűen Építészeti hanem  Építész és Urbanisztika  kara van. Az itt töltött évek során lettem az Urbanizmus szerelmese is. Nem tudnám magam elképzelni más szakmában. Szeretem csinálni.

Miben hisz? 

Hiszem hogy minden ember eredendően jó, és erre építeni lehet. Hiszem hogy gyerekeinknek érdemes egy jobb világot hátrahagyni.

Hiszem, hogy mindenre van megoldás. Hiszem, hogy holnap is felkel a nap, és a ma megoldatlan vagy megoldás alatt lévő problémáit holnap folytatjuk. Hiszem hogy minden ember eredendően jó, és erre építeni lehet. Hiszem hogy gyerekeinknek érdemes egy jobb világot hátrahagyni.

Iszlai Tamás- városi tanácsosjelölt

❗️Akkor tudjuk sikerre vinni terveinket, ha erős képviseletünk van a városi tanácsban!Iszlai Tamás: A legfontosabb, a legnehezebb, a legköltségesebb, de ugyanakkor a város számára létfontosságú fejlesztéseket akarom elindítani, vagy leporolni és befejezni.

Publicată de RMDSZ, Marosvásárhely pe Joi, 20 august 2020

Van-e bakancslistája?

A bakancslista nagyon hosszú: New York, Buenos Aires, Szentpétervár-Ermitázs

Mi az az egy dolog, amit mindenképp meg szeretne valósítani/változtatni 
tanácsosként?

Sok a tennivaló: az autópálya-bekötőút és a segesvári út  összekapcsolása. A főtér részleges lezárása mint egy városrendészeti folyamat végeredménye, parkolóházak elindítása, Metropolisz övezet integrált közlekedés és fejlesztési stratégia kidolgozása, és megannyi más fontos dolog.

Sorozatunkban azokat a marosvásárhelyieket mutatjuk be, akik úgy döntöttek, hogy aktív részesei lesznek a város fejlesztésének. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Humanitárius segély Marosvásárhelyről a szaploncai menekülttáborba

krakoczi

Költségvetés tervezés lakossági konzultációval

zkadar

Honosítási kisokos

krakoczi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben