fbpx
Kultúra Szociális Választás 2020

Sétálóutcává alakítaná a Bolyai utcát Soós Zoltán

Marosvásárhely független polgármesterjelöltjének célja, hogy a város lakóinak és a turistáknak is egy olyan helyet biztosítson vásárhelyen, amely teraszoknak, kávézóknak, szórakozóhelyeknek ad otthont.

„A város korzója”

Legyen sétáló a Bolyai utca!

🇷🇴 Scopul meu este ca locuitorii orașului să se bucure de strada Bolyai, una dintre cele mai vechi străzi din oraș. Aceasta va deveni principala stradă pietonală din Târgu Mureș, unde vom putea merge cu plăcere la plimbare 🚶‍♀️, la cumpărături 🛍️ sau să ascultăm muzicienii 🎵 stradali la o cafea ☕ bună. Să fie viață, muzică de calitate și multă culoare! Să fie orașul tuturor târgumureșenilor!🇭🇺 Az a célom, hogy az emberek vegyék birtokukba a város egyik legrégebbi utcáját. Legyen a Bolyai Marosvásárhely sétáló főutcája, ahová nem csak egy jó kávé ☕ miatt érdemes kijönni, hanem vásárolni 🛍️, utcazenét 🎵 hallgatni, sétálni 🚶‍♀️. Legyen élet, legyen pezsgés. Legyen ismét a miénk, vásárhelyieké.

Publicată de Soós Zoltán pe Miercuri, 9 septembrie 2020

„A város korzója”-ként említett Bolyai utcán teret kapnak a jövőben az előadóművészek és a képzőművészek is.

A polgármesterjelölt célja, hogy Vásárhelyen létrejöjjön egy olyan tér, ahol mind a marosvásárhelyiek, mind a városba látogató emberek jól érzik magukat, művészeti alkotásokkal, programokkal találkozhatnak.

Ajánlott bejegyzések

Tűzeset miatt életét vesztette egy kisgyerek a Hidegvölgyben

Szász Cs. Emese

Sütő András – 93 – még nem ül a Színház téren

zkadar

Petelei István író és dr. Czakó József sebészorvosnak állítottak emléktáblát

Rákóczi Kinga
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben