fbpx
Közélet Szociális Választás 2020

Gyökereink, történeteink meghatározzák azt, akik vagyunk – kötetlen beszélgetés Kakassy Blankával

45 éves, református, elvált, két huszonéves „gyerek” édesanyja.

Mi a szakterülete?

Humánerőforrás menedzser. Mindig is emberekkel, élettörténetekkel dolgoztam, pályafutásom iskolapszichológusként kezdtem (6 év), majd a Megyei Ifjúsági Igazgatóság igazgatójaként dolgoztam(szintén 6 évet), és lassan tíz éve váltottam a humánerőforrás szakterületre, és a magánszférára.

Miért választotta ezt a szakmát?

Mindig is fontosnak tartottam az emberi fejlődést, önismeretet, önfejlesztést.

Van annak szépsége, ahogyan a gyökereink, történeteink meghatározzák azt, akik vagyunk.

Publicată de Kakassy Blanka pe Sâmbătă, 22 august 2020

Miben hisz?

Hiszek abban, hogy az emberek képesek a fejlődésre, életminőségük javítására, összefogásra a saját pillanatnyi érdekeiken túlmutató magasabb cél érdekében.

Van-e bakancslistája?

Soha nem volt egy jól körülírt bakancslistám, örömet okoz bizonyos célok elérése, élmények megszerzése, és a kreatív munka. Utóbbi  két évem munkáról és házépítésről szólt, így minden kikapcsolódási lehetőség maximálisan megérdemeltnek és feltöltőnek tűnik.

Mi az az egy dolog, amit mindenképp meg szeretne valósítani/változtatni tanácsosként?

Ha egy dolgot tudnék változtatni tanácsosként, az feltétlenül a város lakóinak hosszútávú jóllétét szolgáló felelős döntések meghozása lenne. Ehhez fontosnak tartom a hivatal működésének és a döntéshozásnak átláthatóvá tételét, és a lakókkal, civil szervezetekkel, szakemberekkel való állandó egyeztetést, tervezést és ésszerű sorrend felállítása.

Sorozatunkban azokat a marosvásárhelyieket mutatjuk be, akik úgy döntöttek, hogy aktív részesei lesznek a város fejlesztésének. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Folytatódhat a fedett jégpálya korszerűsítése

krakoczi

Több, mint ezer pedagógus szeretne álláshoz jutni a megyében.

zkadar

Alkotmányellenes a bírságok kiszabására vonatkozó rendelet

krakoczi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben