fbpx
Közélet Megye

Jól halad az autópálya-építés

A biztonsági elemeket szerelik fel és felfestik az utat az A3-as autópálya Radnót-Maroskece közötti 18 km-es szakaszán – számol be a Brassói Regionális Út– és Hídügyi Igazgatóság. Befejezték az aszfaltozási munkálatokat, most a Nyárádtő – Marosvásárhely közötti szakasszal való összekötésen és az elektronikus kijelzők felszerelésén dolgoznak.

Forrás: Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov

Alig másfél hónappal ezelőtt kezdődtek el az A3 – as autópálya Marosvásárhely – Nyárádtő szakaszának a munkálatai, máris 6%-al meghaladták az előre megállapított ütemtervet – jelzi a felvállaló. Az észak-erdélyi sztráda részét képező 4,5 kilométeres autópálya-szakasz, illetve a 4,7 kilométeres bekötőút kivitelezésével a Strabag útépítő vállalatot bízta meg a kormány. A munkálatok befejezésének a határideje 18 hónap, összköltsége pedig 192 millió lej.

Korábban Lucian Bode szállításügyi miniszter azt nyilatkozta, hogy decemberig akár 80 kilométer sztrádát adhat használatba a kormány. A Bihar és Bors közötti 5,3 kilométeres szakaszt múlt pénteken adták át. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Bővül a marosvásárhelyi autóbuszpark

krakoczi

Heves szél és havazás várható

krakoczi

Szünetel az ivóvíz ellátás Szászrégenben

Karessz
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben