fbpx
Közélet Választás 2020

Kelemen Hunor: Marosvásárhely kiemelt helyszín a választásokon

8390 jelölttel vág neki az RMDSZ az önkormányzati választásnak. 10 megyei tanácselnök-, 286 polgármester-, 602 megyei és 7499 helyi tanácsosjelöltje lesz a Szövetségnek. Kelemen Hunor szerint Hargita, Kovászna, Maros és Szatmár megye megnyerhető, és megnyerhető Marosvásárhely is amelyet kiemelt helyszínként említett.

Hargita, Kovászna, Maros és Szatmár megnyerhető, szeretnénk megnyerni, és kiemelt helyszín Marosvásárhely amit szintén meg lehet nyerni Az jó lenne az ott élő románoknak és magyaroknak, egy változás amit meg lehet őrizni meg kell őrizni, meg tudjuk őrizni, ha nem követünk el hibát. Egyébként minden egyes önkormányzat fontos, mert minden egyes önkormányzaton belül a problémákra a megoldásokat ismerjük, és az ott élő embereken segíteni akarunk, kiemelten ezeket a helyszíneken – nyilatkozta Kelemen Hunor szövetségi elnök.

Az elmúlt harminc évben tegnap először tartotta online a Szövetségi Képviselők Tanácsának ülését az RMDSZ, ahol elfogadták a jelöltállítási szabályzatot a parlamenti választásra, és újra átbeszélték teendőiket a ma kezdődő önkormányzati választási kampány előtt.

Ajánlott bejegyzések

Legyen pénz, legyen rend, legyen élet!

zkadar

Kezdődhet a főtéri mélygarázs építése

Rákóczi Kinga

Online kérdőív a tanításról

Rákóczi Kinga
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben