fbpx
Közélet

Sakk-matt a városnak a Maior-Benedek- Pașcan trióval

Ezt írta nemrég megjelent FB bejegyzésében Ionela Ciotlăuş volt marosvásárhelyi alpolgármester aki a 2016-os önkormányzati választásokon ALDE színekben jelölte magát polgármesternek.

Ciotlăuş szerint Florea nem tudta eldönteni, hogy kinek a kezére bízza a “tönkretett várost”, ezért indítja a választásokon a Maior-Benedek-Pașcan triót. A volt alpolgármester hangsúlyozza, a Florea-vonalat képviselő jelöltek úgy ébredtek fel négyéves álmukból mint a Bárányok hallgatása című filmben. Mindannyian szemtanúi voltak a város tönkretételének. Mindannyian hozzájárultak ahhoz, hogy Maior kivitelezhesse terveit. Nem ellenkeztek, nem kértek számon! Helyette baráti vállveregetések és taps övezte az utat. Egy mandátumnyit aludtak. Most polgármesterjelöltként ébredtek fel.

Mindannyian szépet álmodtak, majd ébredés után megütközve tapasztalták, hogy egy lezüllött, csúnya, koszos, visszafejlődött város lett Marosvásárhely. Most, jelöltként nagy vehemenciával ítélkeznek. Eddig azonban semmit sem tettek.

Ionela Ciotlăuş rámutat, hogy a marosvásárhelyi politikai palettán lévő pártok folyamatos önakadályoztatást hajtanak végre, bábjelöltekkel. Fiktív jelölteket állítanak, hogy aztán ezeket visszavonva előretolhassák bábjukat egy újabb négyéves álomra.

Ionela Ciotlăuş úgy véli, ennek a városnak sürgős szüksége van egy főjavításra, és meglátása szerint erre képes Soós Zoltán független polgármesterjelölt, akit nem hajtanak a politikai játszmák, aki eddig is bizonyított.

Személyében egy jellemes, tisztességes és hozzáértő embert ismertem meg, aki szerintem felkészült a városvezetésre. Az egyetlen olyan jelölt, aki levette pártkabátját és becsülettel, merészséggel utasította el tanácsosként olyan tervezetek megszavazását, amelyek nem férnek össze az értékrendjével, és nem szolgálják a lakosság érdekeit. Ezért döntöttem úgy, hogy őt támogatom és a csapatába állok. Meggyőződésem, hogy szakértelemmel, elhivatottsággal és bátorsággal talpra lehet állítani a várost.

Ionela Ciotlăuş végül kijelentette, hogy aktívan vesz részt a pártfüggetlen polgármester csapatában, és legjobb tudása szerint segíti a munkáját. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Hétvégén nyílik Maros megye egyetlen sípályája

zkadar

2020, tanuljunk belőle!

zkadar

Ismét leállnak a londoni járatok

krakoczi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben