fbpx
Közélet

Leadta teljesen megújult városi listáját az RMDSZ

Ma délben az RMDSZ marosvásárhelyi szervezete a Marosvásárhelyi Választási Irodánál iktatta a városi önkormányzati képviselőjelöltek listáját.

Az RMDSZ egy teljesen megújult tanácsosi listával vág neki az idei önkormányzati választásoknak. A marosvásárhelyi tanácsosi jelöltlistát 3474 támogatói aláírással adtuk le. Köszönöm mindazoknak, akik bizalmukkal tüntették ki jelöltlistánkat! Megvan az esélyünk a győzelemre, de ez a győzelem csak együtt sikerülhet” – hangsúlyozta az aláírások leadását követően Péter Ferenc, a Maros megyei RMDSZ elnöke.

Péter Ferenc szerint Soós Zoltánnak meg kell nyernie a választást, az ő munkáját pedig egy erős csapatnak kell segítenie a következő négy évben. Erre azért is szükség van, mert Maros megye fejlődésének útját éppen a megyeközpont nem követte. Itt folyamatosan akadályokba ütköztek a kezdeményezések. A megyei tanácselnök, aki indulna egy újabb mandátumért, olyan Maros megyét szeretne, amelynek Marosvásárhely a motorja, nem a térség utánfutója”

Az RMDSZ marosvásárhelyi listavezetője Tamási Zsolt. Ő is a változás fontosságát emelte ki, melynek az együttműködésről, a vásárhelyi emberekről és Marosvásárhely jövőjéről szól, nem az akadályokról és a vezetők érdekeiről.

Tamási Zsolt

„Mutassuk meg, hogy mi, marosvásárhelyiek képesek vagyunk együttműködő közösségként kizökkenteni a holtpontról Marosvásárhelyt, és előre vinni városunk és gyermekeink jövőjét. Ehhez kérjük a marosvásárhelyi lakosok támogatását is.” – tette hozzá Tamási Zsolt.

Az RMDSZ marosvásárhelyi tanácsosjelölt listájának első 12 helyén a következő jelöltek szerepelnek: Tamási Zsolt, Portik Vilmos, W. Szabó Péter, Frunda Csenge, Kelemen Márton, Bereczki Sándor, Kakassy Blanka, Iszlai Tamás, Jakab István, Szabó Árpád, Venczi Vidor János, Bíró Csaba.  (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

A gyógyszertárakban hiánycikk a védőmaszk

krakoczi

Legyen élet Marosvásárhelyen – interjú Portik Vilmos városi tanácsosjelölttel

krakoczi

Marosvásárhelyen lép fel Zorán, a Budapest Bár és a Margaret Island

krakoczi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben