fbpx
Közélet Sport

Elmarad az Európa-bajnokság!

Az Európai Triatlon Szövetség és a Nemzetközi Triatlon Unió egy sor rendezvényt törölt a naptárából.

A meghozott közös döntésének következtében nem lehet már idén megrendezni Marosvásárhelyen, illetve Erdőszentgyörgyön és a Bözödi-tónál a krossz- duathlon és a krossz-triatlon Európa bajnokságot sem.

Az eredetileg júniusra tervezett kontinentális bajnokságot a járvány miatt szeptember közepére halasztották. Most azonban, a fertőzések megnövekedett száma és a határokon átívelő korlátozások miatt a verseny teljes törlésre került.

Klosz Viktor, az esemény főszervezője szerint jó hír viszont, hogy szóban megállapodtak az európai fórummal, hogy jövőre ismét Marosvásárhely lesz a verseny házigazdája.

Már csak a pályázatot kell leadnunk szeptemberig, 99%-ban mi rendezhetjük 2021-ben a krossz- duathlon és krossz-triatlon Európa-bajnokságot.

A járvány miatt eddig kevesen iratkoztak be a versenyekre, sokan nem akartak kockáztatni, mások pedig várták a virológiai fejleményeket. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Túlzsúfolt Marosvásárhely egyetlen korcsolyapályája

Rákóczi Kinga

Piros, sárga, zöld – mehet!

zkadar

Közel álltak a bravúrhoz!

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben