fbpx
Közélet

Florea nem kér újabb mandátumot

Független jelöltként indul az önkormányzati választásokon Dorin Florea jelenlegi polgármester, ezúttal a megyei tanácselnöki tisztséget szeretné elnyerni, de továbbra is kézben akarja tartani a várost, Maiort tenné a székbe. A hír nem föltétlenül meglepetés, hisz az utóbbi években háttérbe vonult, és a szereplést szinte teljes egészében Maiorra bízta Florea, így építgették az imidzsét.

A Cuvântul Liber napilap mai, nyomtatott lapszámában megjelent választási hirdetésben egymás mellett feszít Dorin Florea és jobbkeze, Claudiu Maior, előbbi a megyei tanács élére, utóbbi polgármesteri mandátumra pályázik.

Forrás: Punctul

Claudiu Maior a Victor Ponta által alapított Pro Romania színeiben indul a megmérettetésen.

A jelek szerint, aki Florea mellett sajtósként, tanácsosként vagy esetleg alpolgármesterként megfordult, most versenybe száll egymás ellen. Sergiu Papuc alpolgármester, Claudiu Maior polgármesteri tanácsos és Marius Pascan Florea volt sajtósa is polgármester lenne. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Költségvetéskiegészítés az alárendelt intézményeknek

zkadar

Dolgoznak a stadionnál a Ligetben – de ezt eddig is tudtuk…

zkadar

A Maros Megyei Tanfelügyelőség kedvezőtlenül véleményezte a katolikus gimnázium újbóli létrehozását

Szász Cs. Emese
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben