fbpx
Egészségügy Koronavírus

Közel 100 COVID 19 beteg a Maros Megyei Klinikán

A Maros Megyei Klinikai Kórház mai közleménye szerint 12 koronavírus-fertőzöttet ápolnak intenzív terápiás osztályon, a kórházban kezelt összesen 98 COVID 19-el diagnosztizált beteg közül .

A koronavírussal fertőzött páciensek között van a Maros Megyei Klinikai Kórház adminisztratív részlegének egyik tagja, az ő egészségi állapota kielégítő – írja közleményében az egészségügyi intézmény.

A kórház vezetősége megkezdte a járványügyi vizsgálatot, tesztelnek mindenkit, aki fertőzött munkatársukkal kapcsolatba került.

A Maros Megyei Közegészségügyi Igazgatóság ma közzétett adatai szerint a megyében eddig 918 személyt diagnosztizáltak SARS-COV-2 vírussal. Az elmúlt 24 órában 4 személy első tesztje lett pozitív .

Egy személynél a második teszt eredménye erősítette meg a diagnózist.

A járvány kezdete óta 776 pácienst engedtek ki a megye kórházaiból, ebből 142-en – tünetmentesek – a diagnózis felállítása után 10 nappal, vagy kérésre távoztak.

Maros megyében, eddig 75 személy halálát írják a kór számlájára. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Bevásárlóközpontba költözik a tudori oltóközpont

Rákóczi Kinga

Hasznos tanácsok Milánóból

zkadar

Brassói COVID 19 betegeket vesz át a Maros Megyei Kórház

Rákóczi Kinga
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben