fbpx
Közélet

Támogasd te is aláírásoddal a rendszerváltást! – megkezdődött Soós Zoltán aláírásgyűjtése

Marosvásárhelyen már le lehet adni a támogatói aláírásokat Soós Zoltán független polgármesterjelöltre.

A főtéri virágóránál tartott sajtótájékoztatón, Soós Zoltán elmondta, számára nagyon fontosak a személyes találkozók a marosvásárhelyiekkel:

Akik eddig is követték a kampányomat, láthatták, hogy annak legfontosabb eleme a konzultáció, a párbeszéd. Nem a magányos döntéshozatal a sötét szobában, hanem az érintettekkel való folyamatos dialógus, közösen megalapozott és elfogadott döntések. Marosvásárhelyen nem csak rendszer-, de stílusváltásra is szükség van. Arra, hogy a közösség egésze szabja meg az irányt. Ez a célom, ezt képviselem.

A következő napokban a polgármesterjelölt is részt vesz az aláírásgyűjtésen.

Az aláírásgyűjtés nem egyéni érdek, hiszen a változáshoz a város polgárai kell hozzájáruljanak.

A polgármesterjelölt szívesen lát mindenkit, aki segíteni akar a munkában, vagy aki aláírást akar gyűjteni. Mától a honlapjáról, a www.sooszoltan.ro is letölthető az aláírásgyűjtő ív, ezt bárki kinyomtathatja és gyűjtheti a baráti körében a támogatást. 

A jelöléshez szükséges támogatói aláírások számát a járvány miatt felére csökkentették, hivatalosan 615 támogató aláírás szükséges a marosvásárhelyi polgármesterjelölteknek. Soós Zoltán számára azonban az a cél, hogy most 3000, azaz a szükségesnél ötször több támogatót gyűjtsön össze.

Ezzel is ki tudjuk fejezni mi vásárhelyiek, hogy váltást akarunk. Nem csak én, nem csak a politikai szövetségeseim, hanem egész Marosvásárhely. Ezt tudom, hogy ma már mindenki egyetért azzal, hogy Elég. Legyen!

Ők 3000-en lesznek a rendszerváltás nagykövetei Marosvásárhelyen, mondta Soós Zoltán, mert ez a választás tétje: marad Dorin Florea korrupt rendszere vagy változás lesz. „Egyhelyben topogunk, vagy elindulunk végre.”

Soós Zoltán hangsúlyozta, ezzel elkezdődik a kampány következő szakasza is, a jövő héten pedig sor kerül a várossal kapcsolatos tervei bemutatására is. (marosvasarhelyiek.ro/közlemény)

Ajánlott bejegyzések

Radnót és Marosszentgyörgy küzd a megyei bajnoki címért

zkadar

Nem ellenjegyezte a város költségvetését Ciprian Dobre prefektus

Rákóczi Kinga

Egyre többen gyógyulnak meg, mindössze egy új fertőzött Maros megyében!

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben