fbpx
Koronavírus Közélet Megye Sport

Szeptember közepén lesz az Európa-bajnokság!

Ahogy azt korábbi írásunkban beharangoztuk, szeptember 12-15. között találtak egy üres dátumot a Marosvásárhelyre és környékére tervezett Transylvania krossz duatlon és krossz triatlon Európa-bajnokság megszervezésére.

Az Európai szakszövetség most tette hivatalossá ezt a dátumot. Azaz, ha a járványhelyzet megengedi, Marosvásárhelyen, illetve Erdőszentgyörgyön és a Bözödi-tónál ismét összegyűlnek a kontinens legjobb versenyzői.

A nagyszabású rendezvényt eredetileg június közepén kellett volna megrendezni. A kontinentális szövetség viszont június 30-ig minden versenyt törölt a naptárából a kornavírus-pandémia miatt.

Marosvásárhely és környéke 2019-ben egy kilenc napos, hét Európa-bajnokságot magába foglaló Multisport Európa-bajnokságot rendezett meg igen nagy sikerrel. Akkor 40 országból, több, mint 1500 sportoló vett részt azon a rendezvényen, amely az egész Marosvásárhelyt, Erdőszentgyörgyöt és a Bözödi-tó környékét megmozgatta. Versenyeket szerveztek a Transylvania Motor Ringen is, mely igazi látványosság volt, de az erdőszentgyörgyi triatlonversenyre is rengetegen látogattak ki, mint ahogy a marosvásárhelyi versenyekre is. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Sportparkot avattak a Ligetben (fotógaléria a cikkben)

Rákóczi Kinga

Radu Pescar az Egyesült Jobboldal Szövetség polgármesterjelöltje

Rákóczi Kinga

Mától közterület-fertőtlenítés Marosvásárhelyen!

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben