fbpx
Közélet Megye Szociális

Pártot váltott Claudiu Maior

Fotó: FB

A PRO ROMÁNIA PÁRT – ba nyargalt át a marosvásárhelyi polgármester tanácsadója, aki mai sajtóértekezletén jelentette be, hogy immár több hónapja Dorin Florea is, ő is kiléptek az ALDE-ból.

A polgármester most függetlennek vallja magát, Claudiu Maior pedig a Victor Ponta vezette párt marosvásárhelyi vezetője lett. Maior közölte, mindaddig nem nyilatkozik a választásokon való részvételről, ameddig Dorin Florea be nem jelenti, hogy indul-e újabb mandátumért vagy sem.

ha a polgármester úr úgy dönt, hogy nem jelölteti magát az önkormányzati választáson, és engem támogat, akkor meglátjuk, hogy hogyan tovább. Hogyan tudunk minél több személyt a tanácsba juttatni, mert a jelenlegi testület csak akadályozza a munkát – mondta Claudiu Maior.

A PRO ROMÁNIA Maros megyei elnöke, Călin Buzgău tényként közölte, hogy idén kevesebb lesz az etnikai szavazat. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

2020, tanuljunk belőle!

zkadar

Indul a második Mikulásbusz

Rákóczi Kinga

Felemelő megemlékezés a Postaréten

Rákóczi Kinga
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben