fbpx
Közélet Sport

Dolgoznak a stadionnál a Ligetben – de ezt eddig is tudtuk…

Szűkszavú, ötsoros közleményben tudatta a sajtóval Marosvásárhely polgármesteri hivatalának bel- és külkapcsolati osztálya, hogy munkálatok zajlanak a régi stadionnál.

A Városi parkban található létesítménynél zajló munkálatoknál itt írtunk:/valasztasi-evben-megint-nekifogtak-a-stadionnak/

A közleményben található sok fénykép között mindössze kettő vonatkozik a munkálatokra. A többi a felújítási projektet tervező Arhing kft látványterveit tartalmazza.

Abban az esetben, ha ez megint nem éppen a helyhatósági választási kampányra való készülődéként értelmezhető nekibuzdulás, akkor nagyon várják a marosvásárhelyi sportszeretők, hogy az egykoron az igazi ASA révén megélt sikerek helyszínén ismét magasszintű sporteseményeket rendezzenek.

Ugyanis nem csak focipálya lesz a stadionon belül, hanem atlétikapálya is, öltözők, edzőtermek a lelátók alatt.

Tény, a tervek alapján szép le(nne)sz.

Sajnos a közleményből semmi más nem derül ki.

Ottjártunkkor még egy tábla sem értesítette az arra járókat, hogy hányas számú építkezési engedély alapján folyik a munkálat, ki az építő és ki az építtető…

Arra sem kaptunk választ, hogy lesz-e eredményjelző tábla a befektetés következtében, mennyibe kerül a felújítás, az atlétika különböző számainak lesz-e gyakorlási lehetőség, hány sávos lesz a futópálya. Újságíróknak, kiemelt személyeknek lesz-e elegendő páholy, lelátó, hány férőhelyesre tervezték.

A kérdéseket feltettük a Polgármesteri hivatal bel- és külkapcsolati osztályának. Amint válaszokat kapunk tudatjuk olvasóinkkal. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Kovács Levente: Már csak három napig lehet népszámláló biztosnak jelentkezni! [interjú]

László Portik

A világranglista-vezető állta Szőcs útját

zkadar

Aszfaltoznak az Orosz-piac körül!

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben