fbpx
Életmód Sport Szociális

„Napelemes” lesz a weekend-telepi medence

A ballon helyén maradt fedetlen medence fűtését ígérte Dorin Florea az úszóedzőknek azon a sebtében összehívott találkozón amit a ponyva lebontásakor tartott az érintettekkel. Csakhogy az ígéret elszállt, a víz hideg.

Hogy a fűtésre vonatkozó ígéretet elhitték volna az edzők azt nem tudjuk, de hogy reménykedtek benne az biztos. A Torpi sportklub szinkronúszói a karantén idején is hűségesen edzettek, jobb híján saját szobáikban, Hegedűs Krisztina edző, ugyanis online tartotta az edzéseket. A lányok abban reménykedtek, hogy ha az idő megengedi, hamarosan vízben folytathatják a felkészülést.

A week-end telepi medencében most már van víz, csakhogy nem fűtik. Az edzők jogos kérdésére, hogy mikor kezdik el a melegítést, a polgármester azt válaszolta, hogy erre nem kerül sor. Az ok egyszerű, nem fizették a gázszámlát, az E-on megszüntette a szolgáltatást. Marad tehát a Nap. Amennyire a természet rásegít, annyira lesz meleg a víz.

Az úszók általában 27 – 28 C fokos vízben edzettek, ebben a medencében most 22 C fok van. A szó ez esetben is elszállt, a fűtést a Nap-ra bízták . (marosvsarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Marosvásárhelyen a sport tetszhalott állapotban van!

zkadar

Nincs meglepetés, fontos a környezetvédelem

zkadar

Parkolóházak építését célzó tárgyalások megkezdését javasolja a polgármester

Rákóczi Kinga
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben