fbpx
Életmód Megye Szociális

Egyeseknek öröm, másoknak üröm – nyithat a „ballon” is

A korlátozások enyhítésével mától megnyílnak a vendéglátó-ipari egységek teraszai és az időjárás függvényében megnyitják a Week-end telepi medencéket és napozókat.

A sajtónak nyilatkozó Cosmin Blaga, a Polgármesteri Hivatal szóvivője elmondta, a Somos-tetőn már megtörténtek az előkészületek a teraszok megnyitására, és ha melegebb lesz, akkor nyit a week-end is.

Addig nem kell belépőjegyet váltani, és a parkolásért sem kell fizetni.

A sajtószóvivő külön kiemelte azt is, hogy idéntől a fürdőzők birtokba vehetik az olimpiai méretű medencét is.

Mint arról beszámoltunk, az önkormányzat nemrég bontotta le azt a szerkezetet, amely a medence téli használatát tette lehetővé a sportolók számára.

Idén a sportolók megszabott rend szerint használhatják a „ballonként” ismert, immár fedetlen, olimpiai méretű medencét.

Később a nyilvános térbe került egy olyan irat, melyben a telep vezetője azzal indokolja a ballon lebontásának szükségességét, hogy 10 év használat után nem volt már biztonságos ennek.

Ugyanebben az iratban tájékoztatnak arról is, hogy az elbontott sátortető a tervek szerint egy, a Tudor lakónegyedben található minifoci pálya fölé kérül, mint írják ott egy fémszerkezetet alakítanak ki, ami azért lesz tartósabb, mert száraz környezetben nincs kitéve a rozsdásodás veszélyének. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Komfortzóna: indul az erdélyi magyar podcast portrésorozat

Pápay Kamilla

Leváltották a Maros megyei adóhivatal magyar vezetőjét

Szász Cs. Emese

Szenvedélybetegeknek szerveznek terápiás programokat

Noémi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben