fbpx
Életmód Közélet

Amire a hivatal nem volt képes, megteszik a lakók!

Hetek óta várják, hogy rendeződjön a Curie utcában található kis park, az ott lakók viszont megunták a várakozást, önerőből álltak neki a megtisztításának.

A Szabadság utca és Hadsereg tér közötti parkocska évek óta kiesik a polgármesteri hivatal kegyeiből, nagy ritkán arra tévednek a városrendészeti osztály alkalmazottai.

Évekkel ezelőtt a lakók többször is kérték, hogy a polgármesteri hivatalnak javítsa meg a rég megrongálódott padokat, végül egy Facebook bejegyzésnek köszönhetően kiszálltak a helyszínre és pár új padot és két hintát is elhelyeztek. Azóta viszont…

Idén már térdig gázolhattak a gyerekek a fűben. Ezt unta meg nézni pár ott lakó és elővették a fűnyírógépet és nekiláttak felfrissíteni a parkocskát.

Lehet önerőből is, de akkor vegyék ki a városrendezési költségek egy részét az adókból. (és még a Facebookon sem dicsekednek vele)

Nem beszélve arról, hogy a Curie utcát évek óta nem takarítják. Sem télen a hótól, sem nyáron a portól. A polgármesteri hivatal pedig alig 800 méterre található. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Online választási kampány

Rákóczi Kinga

Bármelyik napon házasodhatnak Marosvásárhelyen

zkadar

Hétfőtől hibrid autóbuszok állnak forgalomba

Rákóczi Kinga
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben