fbpx
Életmód Kultúra Szociális

Lazítani a feszültséget! – marosvásárhelyiek a marosvásárhelyiekért

Ezt szeretné elérni kezdeményezésével a Vásárhelyi Forgatag főszervezője, Portik Vilmos néhány marosvásárhelyi művésszel, alkotóval és más közismert személyiséggel közösen.

Megkeresésünkre Portik Vilmos elmondta, olyanokat kért fel egy közös éneklésre, akik:

Itt születtek vagy itt élnek, ezt választották otthonuknak vagy ide járnak haza. Akik nélkül sosem lett volna, vagy akik nélkül szegényebb lenne a Vásárhelyi Forgatag. A bezártság már csak 4 napig tart, azonban ez a nyár már senki számára nem olyan lesz, amilyenhez hozzászoktunk. Ezzel a dallal mindenkinek elegendő derűt, jókedvet és örömteli pillanatot szeretnénk szerezni az „újrakezdéshez”.

Próbálj meg lazítani

Művészek, alkotó és szervező emberek. Marosvásárhelyiek. Itt születtek vagy itt élnek, ezt választották otthonuknak vagy ide járnak haza. Akik nélkül sosem lett volna, vagy akik nélkül szegényebb lenne a Vásárhelyi Forgatag. Ezúttal arra kértük őket, hogy közösen énekeljünk. A bezártság már csak 4 napig tart, azonban ez a nyár már senki számára nem olyan lesz, amilyenhez hozzászoktunk. Ezzel a dallal mindenkinek elegendő derűt, jókedvet és örömteli pillanatot szeretnénk szerezni az „újrakezdéshez”.Maradjunk együtt, mert ahogy a jó és szép dolgok is közös erővel születnek, úgy a járványt is csak együtt tudjuk legyőzni.Hatalmas köszönet e csodás embereknek ezért a munkáért: Zenei alap: Szász Csaba és Krisztina KoszorusHangszerelés: Szász CsabaKözreműködő: Vaughn RobertsMixing: Bobfolk (Fehér Csaba)Előadták:Albert MáriaAmbrus LauraBíró HunorBereczky SándorBertóti JohannaBarna BokorBoros EmeseCsaba BorsosBródyButa ArpadDemeter JózsefDemény PéterBence DullEötvös MáriaFehér CsabaFityulaFodor PiroskaJakab CsabaKádár AnnamáriaKadar Zoltan (Dinnye)Kányádi OrsolyaKasler MagdiIldikó KeresztesKilyén IlkaKiss BoraKoszorus KrisztinaKoszorus KálmánMacaveiu Blanche BlankaBáró Maszkura (Bíró Szabolcs)Molnár ImolaMolnár-Tamás LászlóNagy IstvanNemes TiborNáznán JenőNáznán B. OlgaPorazoliRákóczi KingaRitziu Ilka-KrisztinaAba SebestyénSoós ZoltánSzabó ElődSzőlősi Pénzes SzilárdSzucher ErvinSárosi NóraTóth KatiÖrdög Miklós LeventeOrdog Nora Dromi

Publicată de Vásárhelyi Forgatag pe Luni, 11 mai 2020

A Forgatag főszervezője arra bíztat, hogy „Maradjunk együtt, mert ahogy a jó és szép dolgok is közös erővel születnek, úgy a járványt is csak együtt tudjuk legyőzni!”

Portik Vilmos ugyanakkor háláját fejezte ki azoknak a csodálatos embereknek, akik hozzájárultak ahhoz, hogy egy kicsit próbáljunk lazítani:

Zenei alap: Szász Csaba és Krisztina Koszorus
Hangszerelés: Szász Csaba
Közreműködő: Vaughn Roberts
Mixing: Bobfolk (Fehér Csaba)
Előadták:
Albert Mária
Ambrus Laura
Bíró Hunor
Bereczky Sándor
Bertóti Johanna
Barna Bokor
Boros Emese
Csaba Borsos
Bródy
Buta Arpad
Demeter József
Demény Péter
Bence Dull
Eötvös Mária
Fehér Csaba
Fityula
Fodor Piroska
Jakab Csaba
Kádár Annamária
Kádár Zoltán (Dinnye)
Kányádi Orsolya
Kasler Magdi
Ildikó Keresztes
Kilyén Ilka
Kiss Bora
Koszorus Krisztina
Koszorus Kálmán
Macaveiu Blanche Blanka
Báró Maszkura (Bíró Szabolcs)
Molnár Imola
Molnár-Tamás László
Nagy Istvan
Nemes Tibor
Náznán Jenő
Náznán B. Olga
Porazoli
Rákóczi Kinga
Ritziu Ilka-Krisztina
Aba Sebestyén
Soós Zoltán
Szabó Előd
Szőlősi Pénzes Szilárd
Szucher Ervin
Sárosi Nóra
Tóth Kati
Ördög Miklós Levente
Ordog Nora Dromi

Ajánlott bejegyzések

Virtuális futóverseny, valós adományért!

zkadar

Az igazság és a tisztelet a legfontosabb – villáminterjú Venci Vidor Jánossal

krakoczi

A zene mindenkié!

krakoczi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben