fbpx
Egészségügy Koronavírus

Nőtt a koronavírussal fertőzöttek, de a gyógyultak száma is a megyében

A Maros Megyei Prefektusi Hivatal ma déli közleménye szerint 527 igazolt fertőzöttet tartanak nyilván, 213 beteget gyógyultnak nyilvánítottak és kiengedtek a kórházból. A Közegészségügyi Igazgatóság  adatai szerint lakhelyi elkülönítésben 1.131 személy, intézményes karanténban 366-on vannak. 45-en a kórházban várják a koronavírus-teszt eredményét. Máig 44 személy nem élte túl a betegséget.

Romániában közel 5 ezer 500 személyt gyógyult meg a járvány kezdete óta, a halálos áldozatok száma elérte a 827 főt. Ma újabb kilenc koronavírus-fertőzött elhalálozását jelentette be a Stratégiai Kommunikációs Csoport. Öt férfi és négy nő vált a kór áldozatává, a legfiatalabb 59, a legidősebb 84 éves volt. A romániai fertőzöttek száma 13 ezer 837-re tehető. Az elmúlt 24 órában újabb 325 estet jegyeztek. 244 beteget az intenzív terápiás osztályon kezelnek. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

A második koronavírus-fertőzött Maros megyében

Rákóczi Kinga

Ha a parlament rábólint – ez várható május 15 után

Rákóczi Kinga

Segítség oltáshoz az időseknek

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben