fbpx
Életmód Közélet Sport Szociális

Fura matek: 200 km = 600 adag meleg étel!

Közel ötvenen, majd 200 km-t szaladtak, kocogtak, sétáltak egy jótékonysági célért.

A Szent György Menedzser Klub sportszakosztályának szervezésében május 1.-3. között lehetett gyűjteni a kilométereket, melyek után adományoztak a résztvevők.

A beküldött adatok szerint 1587 perc alatt 198 km-t gyalogoltak, szaladtak a résztvevők, amelynek eredményeképpen 600 adag meleg ételnek megfelelő összeg gyűlt össze.

Az adagokat a Marosszéki Közösségi Alapítványhoz eljuttatott igényeknek megfelelően, a Máltai szeretetszolgálatnak, a Divers egyesületnek és a marosszentgyörgyi Gróf Petki Dávid cserkészcsapatnak osztották tovább, akik az ételek gyakorlati eljuttatásával foglalkoznak nap mind nap.

Horváth Árpád, a menedzser klub sportszakosztályának vezetője elmondta: 22 adat érkezett be a határidőig, de volt közöttük háromtagú család, apa-gyerek, férje-feleség „kombináció” is, illetve nagy örömére szolgált, hogy nyugdíjas korosztályúak is bekapcsolódtak a jótékony sportolásba. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Valódi példaképek: élő könyvbemutató

zkadar

Éremeső a birkózó Románia kupán!

zkadar

Bárhová is sodorná a sors, hazamenni, lefeküdni Erdőszengyörgyre szeretne menni – Életképek Csibi Attila Zoltánnal

Rákóczi Kinga
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben