fbpx
Egészségügy Koronavírus Uncategorized

Magánszemélyek és cégek támogatják az egészségügyet

A Maros Megyei Klinikai Kórház közleménye szerint április 27-ig több mint egy millió lejt, fogyó eszközöket, védőfelszereléseket, és a COVID 19 kezelésében használt felszereléseket kapott az intézmény.

A kórház FFP2 maszkokat, védőszemüvegeket, egyszer használatos köntösöket, eldobható egyszer használatos fejfedőket, sebészeti maszkokat, FFP2N szelepes félmaszkokat, kesztyűket, 3M csuklyákat, gumicsizmákat, vizsgálókesztyűket, egyszer használatos cipővédőket, műanyag arcvédő pajzsokat kapott.

Az adomány részét képezték: fertőtlenítőszerek, reagensek, fogyó higiéniai termékek és alapélelmiszerek is, de támogatásként informatikai eszközöket, vérnyomásmérőket, és más orvosi felszereléseket is juttattak az intézménynek.

A felsoroltak mellett a Maros Megyei Klinikai Kórházért Egyesületen keresztül adományként kaptak egyebek mellett egy lélegeztetőgépet is. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Fertőzésgócot azonosítottak az éjjeli menedékhelyen

Rákóczi Kinga

Olcsóbb lesz a PCR vizsgálat, aznap lesz eredmény

zkadar

Nyolc.

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben