fbpx
Koronavírus Nagyvilág Sport

Budapesten magántanuló, Innsbruckban sportol és marosvásárhelyi

Molnár Anna három éve az ausztriai Innsbruckban sportol. A tehetséges, többszörös román bajnok gyorskorcsolyázó, immár Ausztria korcsoportos bajnokának is tekintheti magát, ezen kívül nemzetközi szinten is már a piros-fehér-piros színeket képviseli.

Romániában egyetlen 400 méteres ovális alakú pálya sincs, mely alkalmas lenne a nagypályás gyorskorcsolya-sport számára. „Annácska”, hiszen nagyon sokan így ismerik, kapott az élettől egy lehetőséget, kamatoztatni mindazt a tehetséget, ami benne van, illetve mindazt a tudást, amit marosvásárhelyi edzőitől elsajátított.

Egy átmeneti betegség elvette ugyan pár hónapját a sportból, de most megújult erővel várja a következő téli újrakezdést. Addig itthon edz, tanul és élvezi szerettei társaságát. Jövőre érettségizik a magániskolában, miközben a 2022-es Pekingi téli olimpiát sem tartja elérhetetlennek. Igaz, ehhez nem csak sok edzés, hanem némi szerencse is szükséges.

Molnár Annával beszélgettünk:

És még egy kis videó arról, hogyan zajlik Molnár Anna egyik edzésnapja a koronavírus-járvány alatt:

Ajánlott bejegyzések

Marosvásárhelyi uralom a tekézők U23-as bajnokságán

zkadar

Félezer pedagógust oltottak be a megyében

Rákóczi Kinga

Öltőzökkel bővül a sátortetős úszómedence

Rákóczi Kinga
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben