fbpx
Egészségügy Koronavírus

Maros megyében tovább nőtt a koronavírussal fertőzöttek, de a gyógyultak száma is

A Közegészségügyi Igazgatóság ma déli adatai szerint 423 személy esetében igazolták a fertőzés gyanúját, 49 személy kórházban várja a koronavírus tesztek eredményét. 34 személy nem épült fel a betegségből. 129-et gyógyultnak nyilvánítottak és kiengedtek a kórházból. A szakhatóság adataiból kiderül, hogy jelenleg Maros megyében 1.301 személy lakhelyi elkülönítésben van, 337-en intézményes karantén központokban tartózkodnak.

A Stratégiai Kommunikációs Csoport ma déli adatai szerint Romániában 11 ezer 978-ra nőtt az új típusú koronavírussal fertőzöttek száma.

A járvány romániai megjelenése óta 2.228 személyt helyeztek intézményes karanténba. 172 személy hagyta el határidő előtt a karantén-központot őket újabb két hétre, szigorúbb felügyelet alá helyezték. Ma délig 675 halálos áldozatot jelentettek. Ez idáig 3 ezer 569 beteget gyógyultnak nyilvánítottak és kiengedtek a kórházból.(marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Órarend szerint járhatnak vásárolni a 65 éven felüliek

Rákóczi Kinga

Zajlik a koronavírus elleni oltáskampány

Rákóczi Kinga

14 új eset, tovább csökken az arány

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben